„Mořská rýže“ skvěle prospívá ve slané vodě

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 5

Názory k článku

avatar
21. 11. 2017 17:03

Dobrý den, prosím o info zda se tato rýže vypěstovaná ve slané vodě bude také muset při vaření osolit, děkuji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
27. 10. 2017 19:07

Jiri,pokud vite/vis:
jak je to s klicivosti sklizenych zrn?
- predpokladam, ze jelikož se nejedna o GMO, MELA by vyklicit a ponechat si vlastnosti (?)
- je (u GMO to obecne NENI!) legalni pouzit část urody jako osivo?dik
MP

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor