Apple

Apple nás dnes večer opět zahrne novinkami. Nové stroje už to zřejmě nebudou

Apple na dnešní dne svolal do svého sídla konferenci, na které představí novinky. Název „It’s show time“ naznačuje, že se bude jednat o dlouho očekávané představení novinek především z oblasti služeb. Nejen v rámci Apple TV a nabídky filmů a seriálů, ale také v segmentu časopisů a zpráv (Apple News).

Tiskovka Applu začíná dnes v 18:00 našeho času a budeme ji sledovat online. Stručnou textovou formou v češtině se pak na Živě.cz dozvíte už v průběhu vše podstatné. Kdo rozumí anglicky, může sledovat přímý stream.

Mimochodem, videostream už jede nyní a objevují se v něm různé vtípky na zkrácení čekání. Ty sleduje MobilMania, kde si můžete některé prohlédnout.

appleitsshowtimeevent-800x543.jpg

Spekulované téma nepřímo potvrdily i události z minulého týdne, protože Apple postupně představil inovované řady iPadů a iMaců a také nová sluchátka. O hmatatelné produkty tedy na této tiskovce zjevně nepůjde, to by si jinak firma nechala novinky z loňského týdne až na dnešní představení. Naopak to nahrává tomu, že nové iPady a nová sluchátka budou zmíněna jako ideální prostředky na konzumaci nového multimediálního obsahu.

Uvidíme, co nám Apple naservíruje. Mohlo by to být bájné „předplatné na všechno“, které zahrne veškerý obsah, který je Apple schopen nabídnout. Cena takového balíčku by mohla být velmi výhodná a přiměla by uživatele zůstat v jednom ekosystému.

Ale nakonec by i na nějaký ten nový produkt mohlo dojít. Začalo se šuškat, že to Apple ještě zcela nezabalil s iPody a že by mohl ukázat nástupce iPodu Touch. Moc tomu v redakci nevěříme, ale malé levné multimediální zařízení by třeba stále našlo uplatnění. U Applu to rozhodně vědí daleko lépe než my a dnes večer nám to všem ukážou.

Váš názor Další článek: Google Stadia inspiruje. Obchodní řetězec Walmart přemýšlí nad vlastní službou na streamování her

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,