Armádní Partisan One: Vzhledem moc nezaujme, ale nabízí záruku 100 let

Společnost Partisan Motors ukázala svoje netradiční vozidlo. Jedná se o univerzální armádní SUV. Model Partisan One vzhledově moc nezapůsobí. Za to ale nabízí jednoduchou a robustní konstrukci. Výrobce dokonce deklaruje použití po dobu 50 let bez nutnosti výměny. A navíc poskytuje na skelet karoserie záruku až 100 let.

Design je skutečně velice jednoduchý. Vozidlo složené z obdélníkových ocelových profilů připomíná krabici na kolech. V Partisan Motors se ale hlavně zaměřili na jiné vlastnosti tohoto modelu. Již na prvý pohled vás rozhodně zaujmou kulaté otvory. Ty v případě potřeby poslouží pro připevnění pancéřových desek. Pancéřování lze přidat i pod podlahu, aby bylo SUV ochráněno také před výbušninami umístěnými v zemi.

O použitém motoru se ale moc nedozvíme. Firma totiž umožňuje instalaci různých pohonných jednotek. Zaležet tedy bude jen na budoucím majiteli. Dokonce chce výrobce nabízet hned několik variant rozvržení karoserie. K mání tak bude například třídveřový či pětidveřový model.

Americkou armádu zřejmě tato novinka příliš neuchvátí. Sáhnout by ale po ní mohli například ozbrojené sily menších zemí.

Více fotografií v naší galerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Diskuze (10) Další článek: Facebook umí upozornit, že sledujete účty šířící propagandu a lži. U nás bohužel zatím ne

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,