Kniha

Audioteka.cz slaví 8 let a tradičně dnes nabízí všechny audioknihy jen za 149 Kč

Autidoteka.cz se etablovala jako výchozí služba pro poslech audioknih na českém trhu. Funguje na webu i v mobilních aplikacích a nabízí kvalitně namluvené audioknihy různých žánrů. Dnes slaví 8 let od svého spuštění, a jak už je u Audioteky zvykem, své říjnové narozeniny slaví výraznou slevou – všechny audioknihy dnes prodává jen za 149 Kč. 

Pokud nemáte na čtení knihy čas nebo chuť, může být audiokniha řešením. Poslouchat se dá na cestách nebo při usínání. Aplikace audioteky je přitom šikovná v tom, že umožňuje stažení knížek offline a poslech i bez internetových dat, pamatuje si dočtení při přechodu mezi různými zařízeními a umožňuje také například upravit rychlost čtení.

Při výběru audioknihy však pozor, do hodnocení se zde totiž přidává kromě autora, tématu a jeho zpracování další prvek - hlas mluvčího, který knihu čte. Většinu knih namlouvají zkušení dabéři a herci, ovšem může se stát, že vám některý hlas nesedne a zážitek z knihy to dost ovlivní. 

V redakci máme Audioteku docela v oblibě. V galerii výše proto najdete několik životopisných knih o významných lidech z oblasti technologií, které můžeme osobně doporučit. 

Diskuze (8) Další článek: Nová AGESA 1.0.0.4 přinese přes 100 dalších vylepšení pro procesory Zen od AMD

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,