Austrálie možná brzy vymýtí rakovinu děložního hrdla

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 9

Názory k článku

08. 03. 2018 08:56

U nás by to mohlo být stejné. Nyní je již plně hrazeno, všem chlapcům i dívkám, očkování proti HPV.
Jenže vzhledem k neustále se přiživující fámě o škodlivosti tohoto očkování a vzhledem k omezenosti některých lidí, to až tak optimisticky jako Australané u nás nevidím. Různá prapodivná sdružení odmítačů se snaží rozsévat strach z očkování. Když se člověk podívá blíže na lidi kteří tato sdružení reprezentují, je mu vše jasné. Příkladem je pan Ing. Hrabák, homeopat, profesorka Strunecká, nelékař, zabývající se vlivem kosmické energie na psychiku, MUDr. Eleková, homeopat provozující lukrativní homeopatickou ordinaci, MUDr. Hofhanzlová, přírodní medicína, hlavně vaří a prodává dětské polívčičky a čajíčky,...... ani jeden člověk, jehož oborem by byly vakcíny, epidemiologie, imunologie. Nepřpadá vám to divné???

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
07. 03. 2018 15:51

Týká se to i původních obyvatelů Austrálie žijících mimo civilizaci? Anebo to u nich nikdo nesleduje a tak se s nimi ve statistikách ani nepočítá?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
07. 03. 2018 14:28

Kdyby naše republika nemusela přispívat hromadě pochybných humanitních neziskovek, kdyby nemusela plnit ekonomicky nevýhodná EU nařízení, prý v zájmu ekologie, či uplatňovat sankce proti Rusku, zde jde zase o ideologii / mstu, pak by i naše dívky / ženy, měly tuto možnost gratis. Pokud se máme za něco stydět, pak to není korupce (ta je ve skryté formě všude na světě, např. bohatý / znalý Nor, nikdy o dítě z vymyšleného důvodu nepřijde!!). Austrálie vděčí za vše dříve vyvražďovaným Aboridžincům, kterým vše ukradla (zlato, diamanty, lithium ... ), pak se omluvila (což nevím, zda by mi stačilo), a nyní si hraje na bohatý stát, který ovšem začal zločiny proti lidskosti (genocida). Stydět bychom se měli za opakování minulosti, když už zase budujeme světlé zítřky, jen vrchnost ví, co je pro člověka dobré, co si má myslet, jakým směrem se má ubírat společnost a její nejen technologický vývoj, že "slavná" EU. Jakoby občan nebyl svéprávný. Vzpomínám si dobře, jak EU všem co by jí chtěli opustit vyhrožuje, jak takovou zemi opustí mezinárodní instituce, firmy. Omyl a lež. Firma podniká pro zisk ne politické idee, jsou jí jedno hranice i jiná měna, příklad:
Siemens chce v Anglii postavit továrnu za šest miliard. Brexitu navzdory
https://www.novinky.cz/ekonomika/465361-siemens-... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor