Vypadá to, že Boring Company se chystá razit tunel spojující Los Angeles a Las Vegas

Na internetu se objevily fotografie, které zachycují velké stany a těžkou techniku patřící společnosti Boring Company v kalifornské poušti severovýchodně od Los Angeles. Upozornil na to server Teslarati.

Teoreticky je tak prý možné, že Muskova společnost se chystá razit tunel spojující Los Angeles a Las Vegas. Tuto spekulaci podporuje především zeměpisná poloha místa, kde byly stroje spatřeny (Adelanto, tedy město v okresu San Bernardino County).

Dále je tu projekt Las Vegas Loop. Na spodní části této mapy, která ukazuje jeho možná budoucí rozšíření, se nachází modrá šipka naznačující možnost výstavby tunelu vedoucího až do Los Angeles:

Klepněte pro větší obrázek
Foto: Vegas Loop

Samostatnou zmínku si nepochybně zaslouží také skutečnost, že Boring Company aktuálně hledá nové zaměstnance – a to právě pro výše zmíněné Adelanto.

Na druhé straně, samotná firma dosud žádné takové plány neoznámila a je otázkou, proč by s nimi měla dělat tajnosti. Lze předpokládat, že minimálně Elon Musk by se tímto projektem na Twitteru již dávno pochlubil...

Diskuze (26) Další článek: Intel dotahuje: Test procesoru Intel Core i5-10600

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,