Bude Cybertruck propadákem? Elon Musk se o to nestará

Elektromobil Cybertruck má řadu fanoušků, kteří už se nemohou dočkat, až se konečně začne vyrábět.  Jiní však jeho atypický design kritizují a pochybují o tom, že se bude dobře prodávat.

Ani samotného Elona Muska by nijak nepřekvapilo, kdyby z obchodního hlediska nešlo o žádnou bombu. Z jeho vyjádření však plyne, že je mu to v zásadě jedno.

„Abych byl upřímný, vždy existuje určitá šance že Cybertruck propadne, protože je tak odlišný od čehokoliv jiného. Nestarám se o to. Moc to miluji, i když ostatní ne,“ uvedl CEO Tesly na Twitteru.

Musk tímto svým komentářem reagoval na příspěvek, podle nějž by dotyčný automobil mohl být „prvním propadákem“ společnosti.

„Ostatní náklaďáky vypadají jako kopie stejné věci, ale Cybertruck vypadá jako by ho vyrobili mimozemšťané z budoucnosti,“ dodal.

Slavný vizionář rovněž nedávno potvrdil, že Cybertruck nebude mít žádné dveřní kliky – jakmile rozpozná svého majitele, otevře dveře automaticky. Jde o další důkaz toho, že produkční vůz se nebude příliš lišit od verze představené v listopadu 2019.

Titulní foto: u/Kruzat modified by Periwinklewrinkles, CC BY-SA 4.0

Diskuze (19) Další článek: V Amsterdamu otevřeli první ocelový most vytištěný na 3D tiskárně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,