Microsoft | Windows 10 | Windows Insider

Chcete nejnovější testovací verzi Windows 10? Microsoft uvolnil registrace do Skip Ahead

Program pro testování testovacích verzí systému Windows 10 je otevřený všem, do kanálu Skip Ahead, který umožňuje zkoušet ty zcela nejnovější sestavení, ale Microsoft pouští pouze omezené množství uživatelů. Nyní opět uvolnil registrace, máte-li tedy zájem, neváhejte se zapojit.

Členstvím ve Skip Ahead získáte přístup k nové verzi Windows 10 ještě dříve, než ji budou testovat zbývající Insideři. Aktuálně Microsoft pomalu finišuje s podzimní velkou verzí, kam by již nemělo přibývat mnoho funkcí a měly by se hlavně ladit chyby. Brzy tak přijde první sestavení jarní verze a tu přednostně získají právě členové Skip Ahead.

Snímek obrazovky (35).jpg
Nově v nastavení Windows můžete zvolit pro Insidery verzi Skip Ahead.

Registrace jsou opět omezené, máte-li tedy zájem, registrujte se nyní skrze Nastavení – Program Windows Insider. Mějte ale na paměti, že se přihlašujete k odběru velmi rané verze systému, kde se mohou vyskytnout závažné chyby znemožňující zařízení používat, instalace se tak nedoporučuje na zařízení, které používáte ke každodenní práci.

O programu Windows Insider jsme si povídali v Týdnu Živě:

Diskuze (25) Další článek: Solární energie je na rekordně nízké ceně. Výstavba solární elektrárny stojí třetinu ceny uhelné elektrárny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,