Co nabídne TechEd-DevCon 2019 IT manažerům?

Konference TechEd-DevCon je zajímavá i pro IT manažery. Letošní ročník jim nabídne unikátní přednášky zaměřené na vedení týmu, měkké dovednosti i IT bezpečnost.

Kvalita týmu je faktor, který má velký vliv na úspěšnost toho, co vytváří. To platí neméně v IT, kde lidé často pracují pod tlakem a časovým stresem. „Proč nejsme excelentní?“ dotazuje se v názvu své přednášky, kterou připravil pro konferenci TechEd-DevCon, špičkový odborník v této oblasti Radvan Bahbouh. Jde o psychologa a matematika, který se věnuje výzkumu a podpoře týmů od roku 1994, kdy pro potřeby kosmického výzkumu poprvé použil metodu sociomapování. Od té doby byly touto metodou analyzovány tisíce pracovních týmů, velká část z nich za účelem následného zlepšení komunikace a spolupráce. V rámci své přednášky se podělí o unikátní praktické zkušenosti, které za čtvrtstoletí týmové facilitace a týmového koučování získal.

V IT prostředí jsou často podceňovány tzv. měkké dovednosti. Jejich zvládnutí je ale tím, co odlišuje špičkové IT manažery od těch méně úspěšných. Svou přednášku zaměří na téma „Jak myslí manažer“ Martin Vitouš – zkušený odborník, který v IT oblasti prošel v posledních 30 letech mnoha obory i specializacemi a nyní se věnuje konzultacím a školení v oblastech strategického, projektového, procesního a osobního řízení.

Klepněte pro větší obrázek

Dalším výrazným tématem, kterým se IT manažeři často zabývají, je zajištění IT bezpečnosti. V tomto směru nabídne TechEd-DevCon 2019 hned několik přednášek zaměřených na síťovou bezpečnost, zajímavé informace o základních pojmech i novinkách v hackingu, bezpečnostní funkce v Office 365, nástroje, které využívají penetrační testeři i narušitelé nebo zabezpečení Windows PowerShell. Účastníci konference se mohou těšit na setkání s předními odborníky v této oblasti, jako jsou Ondřej Ševeček, William Ischanoe, Michael Grafnetter nebo Milan Bortel.

Konference TechEd-DevCon 2019 proběhne v prostorách multikina Premiere Cinemas v Praze Hostivaři v termínu 13. až 16. května. Její program, informace o přednáškách a přednášejících i možnost registrovat se najdete na stránkách www.teched.cz.

Další článek: Apple bude dále používat i cloudové služby Amazonu. Uzavřel kontrakt na 1,5 miliardy dolarů

Témata článku: