Hardware | AMD | Ryzen | MSI

Co pro nové Ryzeny připravilo MSI: Desky plné techniky i barev

Také MSI připravilo sérii základních desek pro nové procesory Ryzen. Jedná se prozatím pouze o vyšší řadu desek s čipsetem X470, později na trh dorazí i ty levnější. Aktuální nabídka se skládá z pěti modelů, které se liší výbavou, provedením a samozřejmě cenou.

Nejlepší model desky nese označení X470 Gaming M7 AC, je určen hlavně pro pokročilé nadšence a case moddery. Deska je velmi nadstandartně vybavená a dokonce poskytuje i slušné zázemí pro overclockery. Přece jenom dvojice 8pinových konektorů poskytuje velmi slušnou rezervu pro přetaktování procesoru a masivní chlazení napájecí kaskády zase zabraňuje přehřívaní. Deska dokonce poskytuje pasivní chlazení obou slotů pro rychlé M.2 disky, což se jen tak nevidí.

Nižší model X470 Gaming Pro Carbon AC, se zaměřuje hlavně na hráče a odpovídá tomu i design desky. Ten je vůči M7 mnohem více agresivnější a také je deska více osvětlená. Hlavní devízou desky je ale její „herní výbava“. Máme tu Core Boost, DDR4 Boost, Audio Boost 4 a další nové technologie. Kompletní specifikace najdete níže v odkazech na oficiálních stránkách MSI.

x470.pngSeznam modelů:

[********************]

M7 - 1.pngM7 - 2.pngM7 - 3.png
Carbon 1.pngCarbon 2.pngCarbon 3.png
plus 1.pngplus 2.pngplus 3.png
pro 1.pngpro 2.pngpro 3.png
image-proxy.pngimage-proxy2.pngimage-proxy3.png
Váš názor Další článek: Jistý druh mechu dokáže skvěle čistit vodu od arsenu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,