Covid-19 je cévní onemocnění. Spike protein koronaviru napadá cévní systém na buněčné úrovni

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 60

Názory k článku

18. 02. 2023 19:40

Nene pratele, ono je to vse trochu jinak. Ovsem, i (nelecena) infekce muze zpusobit zanety cev a jine komplikace, ale jsou to hlavne ty uzasne mRNA vakciny (uplne nova technologie, ktera doted nebyla nikdy v takovemhle rozsahu pouzita), ktere toto zpusobuji. Priznejme si - to opravdu nikdo kolem nas, z nasich znamych, nema zhorseny zdravotni stav po ockovani? I kdyz kuprikladu samotnou nemoc neprekonal...??? Nevsimli jste si to? Nebo "nahla a nepochopitelna" umrti mladych lidi a sportovcu v plne sile...? Pochopitelne, tohle se nesmi mluvit a psat nahlas, protoze jinak by jsme ty "uzasne a bezpecne" vakciny prece nechteli - nebo ne?Zde je pro inspiraci par citaci zahranicnych studii, ktere se tim zabyvaji...https://academic.oup.com/cid/article/74/11/1933/63... ... https://www.youtube.com/watch... https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAH... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 02. 2023 00:54

Kdyby to bylo takhle jednoduché, tak bych předpokládal, že bude mít Covid19 nepředvídatelné chování, ale to očividně nemá (prvotní varianty napadaly plíce a byly tak kvůli zápalu plic smrtnější, zatímco omikron zůstává v horních cestách a je méně smrtný).Pokud jde o očkování: jsem rád, že mi 3 dávky mRNA vakcín pomohly přečkat bez nákazy až do omikronu v létě 2022, který jsem pak po nepříjemném týdnu "chřipečky" přežil bez vážných problémů. Někteří moji neočkovaní známí se toho nedožili... Takže je mně jedno, jak se hádá mainstreamový tábor s dezinofrmačním, já vidím dobré výsledky na sobě

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
15. 02. 2023 20:08

s tímhle opatrně, někoho by mohla napadnout, že dezinformace o zvýšeném riziku cévních příhod po očkování mRNA vakcínou produkující stejný protein asi nebude dezinformace... Aby vám to tady arbitři pravdy nevypli, už ani ty vaše dřívější články propagující vakcinaci mladých na základě prapodivné metodiky (dokud to podle ní vycházelo, pak bez vysvětlení utnuto) nemusely pomoci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 02. 2023 18:36

Přál bych si, abych se nikdy nenechal očkovat. Od té doby, co jsem ji dostal, mám bolesti na hrudi.:
https://twitter.com/JackPosobiec/status/16256... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (14)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 02. 2023 18:27

Tedy i kdyby z očkování vznikaly ty samé spikeproteiny jako má živý vyrus stále se budu domnívat že očkování je pro mne lepší volba než prodělání onemocnění bez předchozího očkování. Ptáte se proč? Protože mimo jiné očkuje se zdravý člověk tedy zátěž "otravy" spikeproteiny zvládne mnohem snáze. Dále pak jde o množství pokud plašíte při představě proteinů z očkování co by ste chtěli dělat s množstvím při regulérní nemoci notabene bez předchozího očkování kdy se to ve vás rozjede ve velkém. Ano jsou jedinci kteří jsou díky své genetické výbavě víceméně imunní a již se první studia na tato témata objevují tak ať jsou rádi ale je jich v populaci minimum protože jinak by to nevypadalo tak jak to vypadalo. A mám ve svém okolí zástupce obou táborů tedy vím že to byla loterie u které si nikdo nemohl být jistý.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 02. 2023 17:06

Tak nám ti vědci, co tak všemu rozumí, protože mají ty dlouhé tituly, uvařili mRNA vakcínu, která nutí lidské buňky produkovat toxický spike protein. Kolik ho lidské buňky vyprodukují po jedné dávce té šmakulády nám ale neprozradí. Covid škodí, protože škodí jeho spike protein. Vakcíny, ale produkci spike proteinu iniciují a přitom údajně neškodí. Asi nebude spike protein jako spike protein. Ten z vakcín je asi zdraví naopak prospěšný. Ty desítky tísíc lidí, co prodělaly několikanásobné očkování a mají obrovské problémy, ty je mají z Covidu. Dokonce i ti, kteří Covid neprodělali a byli očkováni, ty problémy mají z Covidu.
Někdy mám fakt pocit, že si vědci oprvdu myslí, že zbytek populace je jen banda idiotů, kterým mohou nakecat, co chtějí. Když vezmu všechny lži, které pharma šmejdi za ty 3 roky vyprodukovali, je to slušný seznam.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 02. 2023 16:36

Výborně, takže z toho vyplynulo přesně to, co jsem se celou dobu domníval, že to nejspíše bude. Totiž velmi precizně a efektivně bio-inženýrsky balená obdoba "živého uranu", schopného se samovolně replikovat, rezistentní vůči vnějšímu útoku formou mutace, schopný hostiteli nadělat z kardiovaskulárního systému děravé řešeto, ale hlavně pomalu, aby to nebylo moc nápadné. Nakonec vám stejně tak, jako v případě nemoci z ozáření radioaktivním izotopem uranu nepomůže vůbec nic, nejdou aplikovat ani léky od bolesti, protože v terminálním stadiu není kudy by proudily. Skvělé, tak snad jsou popírači spokojení s fantastickou verzí choroby "Chřipečka + rýmička 3.0 - c. 2021", blahopřeji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 02. 2023 16:36

Příspěvek Zdeňka Hela pro Iniciativu Sníh: SMIS-lab, Tomáš Furst, inFAKTA, Zdravé fórum a další čeští dezinformátoři rozšiřují zprávy naznačující, či otevřeně tvrdící, že vakcíny proti Covid-19 jsou zodpovědné za sníženou porodnost. Takové jednání je extrémně neprofesionální, nezodpovědné a nebezpečné. Snižuje totiž důvěru veřejnosti v lékaře, v odbornou komunitu, a ve všechny vakcíny, včetně těch, které jsou naprosto nezbytné pro zdravý vývoj našich dětí.
Je naprosto v pořádku ptát se, zda používané vakcíny mají nežádoucí účinky. Žádná vakcína není stoprocentně bezpečná a musíme neustále pracovat na zdokonalení celého imunizačního procesu. Musí se tak ale dít v rámci kvalitních, dobře kontrolovaných vědeckých studií. Nikoli na základě vlastních domněnek, pomocí manipulace s nesouvisejícími daty, za použití pochybných zdrojů, a s cílem vyvolat strach a nenávist v široké veřejnosti.
Na toto téma byla provedena celá řada studií. Žádná z provedených vědeckých studií doposud nepotvrdila jakoukoli souvislost mezi vakcínami proti Covid-19 a fertilitou. Naopak onemocnění Covid-19 je spojeno se sníženou fertilitou u mužů po dobu až 60 dní. Odkazy na některé z těchto studií jsou v komentářích.
Chování těchto dezinformačních skupin, které ohrožuje celou společnost šířením neopodstatněných poplašných zpráv a vyvoláváním strachu na základě nepodložených či zmanipulovaných informací, je nepřípustné. Svoboda projevu je základním kamenem demokracie. Každý z nás ale nese zodpovědnost za informace, které rozšiřuje. Pokud tyto informace mohou ublížit druhým, musí se proti nim společnost bránit zákonnými prostředky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 02. 2023 10:36

A teraz si spojíme informácie...
Z článku:
"Spike protein koronaviru napadá cévní systém na buněčné úrovni"
"Předchozí studie prokázaly podobný účinek, když byly buňky vystaveny viru SARS-CoV-2, ale tato studie byla první, která jasně prokázala, že k poškození dochází i v případě, kdy jsou buňky vystaveny samotnému spike proteinu."Z webu SUKL:
Vakcíny typu mRNA obsahují genetickou informaci pro tvorbu tzv. spike proteinu, což je stejná bílkovina, jako je na povrchu koronaviru způsobujícího onemocnění COVID-19 (virus se označuje SARS-CoV-2). Tato genetická informace je v tomto případě nukleová kyselina, tzv. mRNA, která je obalena lipidovým (tukovým) obalem, který ji chrání před degradací (rozpadem). Po podání vakcíny buňky přečtou genetickou informaci, na základě které začnou vytvářet tzv. spike protein...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (19)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor