Elektronika: Tipli.cz vám za její nákup zaplatí. Stačí profil zdarma.

Zaujal vás nový model telefonu, trenér vás nabádá k zakoupení smoothie mixéru či odešla pračka? Nezáleží, co potřebujete zrovna koupit. Díky cashback portálu Tipli.cz dostanete za nákup elektroniky online zaplaceno. A nejen za nákup elektroniky.

Tipli je cashbackový portál, jeden z největších v Česku. Nevíte, o čem je řeč? Jako cashback se označuje specifická odměna za nákup na internetu. Jde doslova o peníze, které vám za nákup v e-shopu někdo zaplatí. A ten někdo je v tomto případě Tipli.cz. Celý systém funguje, protože je výhodný pro všechny strany. Když Tipli přivede partnerskému obchodu zákazníka nebo zákaznici, obchodu mu zaplatí. O tuto částku se pak Tipli rozdělí s vámi. Jste to totiž vy, kdo si zboží koupil, a proto si zasloužíte odměnu.

V praxi se na cahback můžete dívat jako na slevu, rozdíl je jen v tom, že peníze se neodečtou při hned, ale dostanete je zpětně na svůj účet. Výhoda je v tom, že cashback lze získat prakticky neustále, není totiž vázaný na sezónní slevové akce nebo mimořádné nabídky.

Kolik díky cashbacku ušetříte záleží na vás, zpravidla totiž nejde o pevnou částku, ale je vypočítáván pomocí procent. Čím dražší je nákup, tím větší je absolutní sleva. Jednorázově tak nejvíce ušetříte na zboží, které je jinak drahé. Jako je například elektronika a spotřebiče.

Levné elektro do kuchyně i do kapsy

Velkou výhodou Tipli je, že zaregistrování, které je samozřejmě zdarma, můžete získávat cashback za nákupy u obrovské spousty obchodníků, na Tipli je totiž přes 690 e-shopů. A mezi nimi i velké a známé obchodní řetězce. Pro nákup domácího elektra se doslova nabízí Datart.cz. se svou pestrou nabídkou. Aktuálně je cashback Datart 2 % z nákupu. Preferujete-li tržní konkurenty Datartu, není od věci prohlédnout si na Tipli kategorii Elektro a PC pečlivěji. Možná ale zjistíte, že Datart slevy jsou přece jen výhodnější.

Založit si profil na Tipli se vyplatí, i když máte zaostřeno na osobní elektroniku. Například milovníci značky Apple jistě ocení cashback 2 % na sortiment prémiové prodejny Smarty.cz. Chytré hodinky, Macbooky, iPhony a doplňky značkové i dostupné, Smarty nabízí vše.

Klepněte pro větší obrázek

Tipli cashback elektronikou nekončí

Jak jsme již zmínili, Tipli spolupracuje se stovkami obchodů, na své si tak přijdou úplně všichni. Nechat si zaplatit můžete například za nákupy sportovního vybavení, hraček, ubytování, obuvi, chovatelských potřeb nebo třeba oblečení. Ušetřit přitom lze nejen na luxusních produktech, ale i na cenově výhodném zboží, které nabízí třeba sympatický Kik. Radost tak uděláte nejen sobě, ale i rodinnému rozpočtu. Jestli ovšem zájem o ceny tak nízké, že se z nich evropským prodejcům dělá mdlo, zavítejte na AliExpress. Proslulé čínské online tržiště nabízí snad úplně všechno.

Další článek: Zemřel Larry Tesler, otec funkce Ctrl+C a Ctrl+V. Jeho kopírování přes schránku se stalo standardem

Témata článku: ,