Elon Musk | Boring Company

Elon Musk chce prodávat plamenomet. Proč? Protože může

Kromě Tesly, SpaceX nebo Hyperloopu je jedním z projektů Elona Muska rovněž The Boring Company. Ta se zaměřuje na vybudování infrastruktury tunelů, které by usnadnily městskou dopravu. Vedle toho má ale na svědomí rovněž netradiční crowdfunding a nyní se zdá, že přibude další šílenost Elona Muska.

QKXLzNj.png
Plamenomet The Boring Company za 600 dolarů? U Muska je možné všechno (foto: Imgur)

Za financováním The Boring Company samozřejmě stojí především Musk, zároveň ale nedávno odstartoval svéráznou crowdfundingovou kampaň. Rozhodl se, že prodá 50 tisíc kšiltovek s logem firmy po dvaceti dolarech. Vyprodáno bylo za několik týdnů. Musk na to v prosinci reagoval tweetem, že teď se The Boring Company chystá na prodej plamenometu.

U jakéhokoliv jiného člověka, který není Elonem Muskem, by to samozřejmě bylo bráno jako vtip, u něj to ale není tak jisté. Nyní se navíc opravdu na webu firmy objevila doména boringcompany.com/flamethrower. Za heslem (které bylo flame) se ukrývá objednávkový formulář, který za 600 dolarů opravdu nabízí plamenomet. Tedy alespoň na první pohled. Několik uživatelů na Redditu upozornilo, že jde o upravenou airsoftovou zbraň.

Do prodeje by měl tento (marketingový) produkt přijít v dubnu. Nikde se ale nepíše, zda to bude v průběhu měsíce nebo 1. dubna.

Diskuze (7) Další článek: Xiaomi Mi Notebook Air dostal nové komponenty a jde předobjednat i do Česka

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,