Elon Musk | Hudba, filmy, seriály | Bulvár a vtípky

Elon Musk už zase něco vymýšlí. Tentokrát se vrhá do komediální tvorby

U Elona Muska je těžko odhadovat, do jakého oboru se ještě pustí. Máme tu vesmírné technologie, elektromobily, tunely pod zemí… a teď komediální tvorbu. Daily Beast zjistil, že Musk nalákal několik tvůrců z komediálně satirické stránky The Onion, aby s ním spolupracovali na komediálním projektu.

Podle serveru se nejedná o žádnou aktuální novinku, Musk se měl s bývalým šéfredaktorem The Onion Cole Boltonem a tvůrcem Benem Berkleym domluvit už v loni, když z projektu odešli. Celkem měl technologický vizionář nalákat čtyři lidi.

Tito tvůrci zprávu ještě nepotvrdili, ale všechno naznačuje tomu, že to bude pravda. Musk si veřejně dělal srandu, že „komedie je další velká věc“, zatímco Bolton a Berkley mluvili o tom, že pracují na novém komediálním projektu. Než "jestli" se to děje je tak lepší otázka "co" přesně to bude. Něco na internetu? Nejspíš. Bude to videoobsah? Kdo ví.

Sledujte aktivity Elona Muska v pořadu Elonovinky

Musk možná něco utrousil v rozhovoru pro časopis Rolling Stones už minulý listopad. Tehdy řekl, že „pravá podstata věcí“ se dá nalézt na The Onion a možná někdy na Redditu. Ať už nicméně vymýšlí cokoli, podle zdrojů Daily Beast nebude hlavním editorem nového projektu, spíš jen něco jako duchovní podpora. Svůj hlavní zájem tak může držet u SpaceX, Tesly a The Boring Company.

Elon Musk se pilně zabývá mimo jiné i umělou inteligencí:

Diskuze (16) Další článek: Apple WWDC bude 4. června. Dočkat bychom se měli několika novinek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,