Fotografie ukazuje možnou podobu interiéru Cybertrucku. Uvnitř je stejně divný jako zvenku

Na internetu se objevila fotografie, která ukazuje, jak by mohl vypadat interiér očekávaného elektrického pickupu Cybertruck od Tesly. Upozornil na to server Electrek.

Pravděpodobně první věcí, které si všimnete, je neobvykle dlouhý volný prostor za čelním sklem. „OK, ta obrovská plocha vypadá přímo směšně,“ komentoval to jeden uživatel fóra Cybertruck Owners Club.

Zmínku si zaslouží rovněž futuristicky pojatý volant, na němž jsou umístěna tlačítka. Podobá se volantu „yoke“ u jiných Tesel, rozložení ovládacích prvků je stejné, ale má navíc horní část věnce. Nepřipomíná tolik knipl pro řízení letadla nebo volant formule 1.

Klepněte pro větší obrázek

Středovou konzoli pravděpodobně nepůjde proměnit v šesté sedadlo, což znamená, že Cybertruck nedokáže přepravovat tolik lidí jako některé konkurenční vozy (např. Ford F-150 nebo Chevrolet Silverado).

Je samozřejmě zapotřebí vzít v potaz, že finální verze interiéru může být značně odlišná. Na tomto snímku je nejspíš zachycený prototyp, který se objevil začátkem tohoto měsíce na výroční schůzi akcionářů.

Tesla zatím neukázala finální vzhled Cybertrucku a ani není jasné, kdy přesně k tomu dojde. To, co můžeme vidět nyní, nicméně na mnohé působí poněkud rozpačitým dojmem.

Diskuze (8) Další článek: Jednu myš teď můžete používat na více PC a ještě mezi nimi sdílet schránku. Microsoft vylepšil PowerToys

Témata článku: , , , ,