Fumbi zjednodušuje kryptoměny pro všechny

Uvažovali jste nad investicí do kryptoměn, přijde vám to komplikované? Pokud ano, tak možná máme pro vás jednodušší řešení. Zároveň může být nyní ten správný čas.

Protože právě teď jsou ceny velmi výhodné. Pokud se rozhodnete nakoupit kryptoměny dnes, budoucnost vás může příjemně překvapit.

Bitcoin snad už každý zná. Svým vznikem podnítil vytvoření zcela nového odvětví digitálních měn, které dynamicky roste. Nepatří žádnému státu, nepodléhá politice a je řízen zcela neovlivnitelnou matematikou. Fakt, že pomocí Bitcoinu nyní nakoupíte i v těch nejznámějších obchodech, důvěru v tuto měnu jen posiluje.

Není tu však jen Bitcoin. Kryptoměn už je více než 5 000. Pro kterou kryptoměnu z takového množství se tedy rozhodnout, stačí investovat jen do Bitcoinu? Odpověď není jednoduchá, ale jeden slovenský startup přišel s velmi inteligentním a bezpečným řešením, které investování do kryptoměn výrazně usnadňuje.

Světový unikát

Pomoc všem, kteří se zajímají o investování do kryptoměn, nabízí slovenská společnost Fumbi. Jako první (a to nejen u nás, ale i celosvětově) přináší unikátní řešení, se kterým je investování do virtuálních měn bezpečnější a jednodušší.

Jedinečnost investování s Fumbi spočívá ve Fumbi algoritmu. Ten vaši investici rozdělí a vytvoří dynamické portfolio, které momentálně tvoří 26 TOP kryptoměn. Díky své dynamice a pravidelným přepočtem algoritmus dokáže kopírovat nejen pohyby jednotlivých kryptoměn, ale i celého trhu.

„Naši investoři vydělávají na růstu trhu jako takového a nikoliv na lokálních výkyvech konkrétních měn. Podle našich propočtů má trh kryptoměn z dlouhodobého hlediska mimořádný potenciál, vysvětluje Juraj Forgács, zakladatel a CEO Fumbi.

Zároveň však upozorňuje, že při investování do kryptoměn je vždy potřeba zvážit riziko a vložit jen částku, o kterou jste ochotni v jistých případech přijít.

„I když Fumbi minimalizuje většinu rizik spojených s investicemi do kryptoměn, vždy je nutné pamatovat na to, že kryptoměny jsou rizikové a nedá se při nich zaručit jistý výnos. Zároveň platí, že kryptoměny jsou potenciálně nejvýhodnější a nejrychleji rostoucím trhem,“ uzavřel Juraj Forgács.

Nespekulujte, investujte dlouhodobě

Za další z prvků bezpečnosti investice lze považovat dlouhodobé držení. Delší čas investování přináší nejen větší míru zhodnocení, ale i menší riziko, že se tak nestane. Naopak, kalkulování s rychlým ziskem je velmi riskantní.

„I když současnou situaci hodnotíme jako výhodný čas k investování do kryptoměn, tak rozhodně nedoporučuji investování na krátkou dobu nebo na spekulace typu dnes levně koupím, zítra draze prodám. Pro možnost výraznějšího zhodnocení je lepší dlouhodobé držení,“ říká Juraj Forgács.

Začít můžete s vkladem od 1400 Kč

Fumbi se neopírá o žádné podílové fondy, ale o sdílenou ekonomiku. Investoři zapojení v síti si navzájem pomáhají udržovat portfolio svázané s hodnotou celého trhu kryptoměn, a to při minimálních nákladech. Síť Fumbi je první svého druhu, neboť nabízí investování do kryptoměn pro širokou veřejnost, a to již při malé výšce vkladu. Začít můžete s částkou již od 1400 Kč (50 EUR).

Další článek: Placení online bezpečněji a jednodušeji: Chrome se naučil ověřovat platby pomocí Windows Hello

Témata článku: