Gen zodpovědný za větší chuť na sladké byl spojen se sníženým množstvím tělesného tuku

Názory k článku

avatar
11. 04. 2018 16:40 | Microsoft Windows 10 Firefox 60.0

Já nežeru skoro nic jinýho než sladkosti a vážim 55 kilo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
11. 04. 2018 18:20 | Microsoft Windows 10 Chrome 65.0.3325.181

Ono je rozdíl jíst zdravě a jíst zdravé potraviny. Já jím třeba jen zdravé potraviny, tvoří 100% mého jídelníčku. Ale co je dneska ideální stravování? Stravuji se správně? Omezit sacharidy nebo je vyřadit úplně? A jak je to s tuky? To nikdo neví. Jen se někdo domnívá. Už není čím zaujmout a tak lidi musí vymýšlet nové teorie. Tyto domněnky ventilují na internet a masy lidí jim věří. 3 měsíce sem nejedl sacharidy, od ledna sem se k nim vrátil. Když to porovnám, váhu mám pořád stejnou. Nepočítám žádné kalorie ani makroživiny. Razím teď cestu, že jím pouze přírodní potraviny, žádné náhražky, jen to co běhá a roste. Toto je dle mého nejlepší způsob stravování. Živočichové, kteří jedí svoje přirozené potraviny nadváhu nemají a žádné kalorie ani porce si nepočítají. Jedí tehdy, když mají hlad. Za posledních 30 let se změnil potravinářský průmysl a s ním i extrémně vzrostl počet civilizačních chorob. Je snad každému jasné odkud vítr vane a když vidím v obchodě některé potraviny v regálech, tak se vážně divím, že toto je někdo schopen sníst. A je mi takového člověka spíše líto.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor