Google Cloud Partner – společnost Fly On The Cloud otevírá českou pobočku

Úspěch v době krize je vzácný, ale ne zcela nemožný. O to příjemnější je přinášet dobré zprávy o společnostech, které nejenže dokážou přežít ekonomickou situaci v době pandemie, ale dokonce v ní i prosperovat. Jednou z takových společností je Fly On The Cloud – oficiální partner služeb Google Cloud, Zendesk a Facebook.

Čím se Fly On The Cloud zabývá?

Fly On The Cloud tvoří tým odborníků, kteří implementují cloudová řešení od renomovaných výrobců pro své obchodní klienty. Společnost našla mezeru na trhu, když uzavřela partnerství se společností Google. Přebrala od ní část agendy při šíření osvěty o výhodách cloudových řešení na českém trhu. Společnost byla založena před 6 lety v Polsku a již dva roky působí v regionu střední a východní Evropy. Díky řadě úspěchů a rychlému překonání hranice 1 000 zákazníků vstoupila společnost Fly On The Cloud na další trhy ve střední a východní Evropě.

Klepněte pro větší obrázek

Služby v souladu s nejnovějšími obchodními potřebami

Fly On The Cloud nabízí služby, které souzní s aktuálními potřebami společností. G Suite, GCP, Workplace a Zendesk jsou cloudové nástroje, které:

  • podporují interní a externí komunikaci,

  • umožňují práci na dálku, která je zásadní během sociální izolace,

  • dávají osobám s rozhodovací pravomocí ve společnostech plnou kontrolu nad tím, jak postupuje týmová práce,

  • zbavují IT týmy břemene údržby technické infrastruktury díky nepřetržitému přístupu ke všem funkcím přes internet,

  • splňují všechny přísné bezpečnostní standardy, a proto je lze použít i v odvětvích s vysokými požadavky na bezpečnost (např. finančnictví nebo zdravotnictví), 

Ale tou nejcennější věcí, kterou Fly On The Cloud v těchto náročných dobách přináší, je neustálá technická podpora, implementační strategie, poradenství a zákaznický servis v místních jazycích. Mnoho společností z České republiky a sousedních zemí je na cloud připraveno z technologického hlediska, ale až díky spolupráci s Fly On The Cloud získávají i potřebné know-how a odbornou pomoc. 

Mezinárodní expanze poskytovatelů služeb Google Cloud

Za více než pět let se Fly On The Cloud vyvinula z lokálního start-upu v mezinárodní společnost poskytující služby Google nejen v Polsku, ale také v Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku. Šestý rok činnosti přinesl nově dobytá území: byly založeny pobočky Fly On The Cloud v České republice a na Slovensku. 

Takový růst představuje úspěch, který stojí za sdílení. Generální ředitel společnosti Fly On The Cloud, Piotr Wieczorek, radí mladým podnikatelům:

Trh se zásadním způsobem demokratizoval, pokud jde o přístup k novým technologiím. Ať už provozujete začínající start-up nebo společnost s dlouhou tradicí, můžete použít stejné platformy, které používají Google a Facebook, například pro strojové učení a umělou inteligenci. Když dostanete skvělý nápad, je pro vás dnes mnohem snazší jej implementovat a škálovat, protože máte k dispozici spoustu nástrojů, které to umožňují.“

Další článek: Jak vypadá současný stav GPS a na co se můžeme těšit v nejbližších letech