Mapy Google | Nintendo

Google Mapy připravily překvapení. Vaši cestu provede Super Mario

Tak jako každý rok, i letos se 10. března konal mezinárodní den Super Maria. Vedle všemožných akcí, jako slevy na hry od Nintenda, se slavná herní společnost domluvila s Googlem a pro fanoušky italského opraváře, který se už více než 20 let snaží zachránit princeznu Peach, připravila v Google Mapách vtipnou blbůstku. Mario vám odnaviguje cestu.

Vychytávka je dostupná pro Google Mapy jak na iOS, tak na Android. Člověk jen potřebuje nejnovější verzi aplikace. Jakmile si zadá požadovanou cestu, u tlačítka, kterou navigaci spouští, uvidí box s otazníkem. Fanoušci Maria ho poznají hned, protože je to přesně ten box, který se objevuje ve hrách.

Po zmáčknutí tohoto boxu Google Mapy oznámí, že „začíná Mario Time“ a na silnici se místo obvyklého symbolu objeví nefalšovaný Mario ve svém vozidle, který vás pak doprovodí celou cestu. Akce bude dostupná do soboty 17. března, tedy týden od původního Dne Maria.

Google s Nintendem také vybízí, abyste dělali screenshoty svých cest a posílali je na Twitter @GoogleMaps a Instagram pod hashtagem #MarioMaps.

Diskuze (8) Další článek: Ověřený účet na Twitteru bude moct mít časem každý

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,