Google Pay už můžete použít i na mnoha českých e-shopech

Pokud používáte k platbám Google Pay, nově budete moci snáze platit na hromadě českých e-shopů, Pay totiž začala podporovat platební brána GP webpay.

U obchodů, které nabízejí tento způsob, se tedy při výběru platby kartou může zobrazit nové tlačítko pro zaplacení skrze Pay a bez potřeby vyplňování čísla karty a dalších náležitostí. Vše vyřeší aplikace v mobilu.

„Naši obchodníci ode dneška naleznou na své platební bráně tlačítko Google Pay, které umožní zákazníkům platbu za produkt okamžitě v případě, že mají uloženou platební kartu ve svém Google účtu,” říká Igor Žganjer, generální ředitel společnosti Global Payments. „Navíc lze jednoduše integrovat tlačítko GPay přímo na stránky e-shopu a umožnit tak jednoduchou platbu za svůj produkt bez nutnosti přesměrování na platební bránu.”

Google Pay nyní podporují čtyři české banky MONETA, mBank, J&T, Komerční banka a benefitní/stravenkové karty Edenred. Pokud na podporu ze strany své banky stále čekáte, aktuální stav se dozvíte na této stránce podpory.

Český Google Pay po roce. Proč už jej nemají všechny banky?

Diskuze (2) Další článek: Tvůrce Oculus Rift zrecenzoval Magic Leap One: je to tragédie, která poškozuje celý segment rozšířené reality

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,