Jak lépe zorganizujete nejen vaši práci? Ovládněte OneNote!

Psaní poznámek je činnost, ve které se těžko hledá dokonalý systém. Lepicí papírky jsou nevzhledné a zmatené, papírový bloček můžete snadno ztratit a snaha o vylovení starých nápadů z hlubin mobilu se zdá jako nemožná.

S digitálním řešením OneNote budete mít všechny poznámky u sebe vždy a všude. Navíc můžete své úkoly uspořádat a rozdělit do přehledných oddílů. Díky snadné navigaci a vyhledávání pak vždy najdete to, co potřebujete. Tento přehledný systém má mnoho výhod a možností využití.

Recepty na jednom místě

Plánujete víkendovou rodinnou oslavu s nabitým menu různých dobrot? Zapomeňte na pracné hledání všech online i offline receptů. Stačí si je předem jednoduše uložit a můžete je prohlížet, přehrávat nebo sdílet prostřednictvím chytré aplikace OneNote. Můžete si připravit také nákupní seznam nebo si dělat souběžně poznámky, zatímco koukáte na video recept.

Kreativní tvorbu budete mít pod palcem

Spí ve vás duše umělce? Probuďte ji v sobě s OneNote. Kreslete si nápady a poznámky doplňujte komentáři. Všechno jednoduše zadáte perem nebo prstem. Nebojte se interaktivity, přes OneNote můžete nahrávat zvukové poznámky, vkládat online videa a přidávat soubory. A nakonec vše jedním kliknutím můžete sdílet s kolegy nebo rodinou.

Klepněte pro větší obrázek

Organizujte svou výuku

Jste student, nebo učitel? S pomocí OneNote pedagogové organizují svoje hodiny a editují obsah předmětů ve vlastním digitálním zápisníku. Vše samozřejmě mohou sdílet se svými kolegy a neustále vylepšovat svoje vzdělávací plány. Žáci zase získají místo, kde budou mít všechny poznámky pohromadě přístupné odkudkoliv.

Poznamenejte si, kde ho seženete

Ať už chcete zefektivnit svou práci, nakopnout kreativitu, nebo si třeba uspořádat všechny recepty, OneNote je ideální pomocník. Na Alza.cz najdete kompletní nabídku produktů Microsoft 365, stačí si jen vybrat a užívat si chytré technologie každý den.

Další článek: Piloti nebudou mít co jíst. Autonomní letadlo startupu Xwing úspěšně zvládlo celý let

Témata článku: ,