Japonská elektrická lžíce dodává pokrmům slanou chuť. Má omezit nezdravé solení

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 27

Názory k článku

25. 05. 2024 08:48

Já si myslím, že miliony let vývoje udělaly svoje, a tělo si tak samo řekne, co zrovna potřebuje. Což se projeví tím, že dostaneme chuť na určité jídlo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
24. 05. 2024 20:15

Neni lepsi misto chloridu sodneho pouzivat aspon castecne chlorid draselny? Pripadne glutamat sodny, jehoz pro ochuceni staci mensi mnozstvi nez kuchynske soli (a obsahuje mene sodiku) a tedy je setrnejsi co se naduzivani sodiku tyce?MP

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (18)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor