Je suši bezpečné? Syrové mořské plody mohou obsahovat bakterie odolné vůči antibiotikům

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 12

Názory k článku

12. 10. 2023 20:41

Každé jídlo a pití je jedovaté, i voda a mléko.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
12. 10. 2023 12:51

Nic není 100% zdravé. Proč se jedí syrové ryby? Není to jen kvůli tomu, že t není na čem upéct. Například námořníci při delších plavbách trpěli kurdějemi, což je nedostatek vitamínu C. Avšak pojídání syrových ryb tomu dokáže zabránit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
12. 10. 2023 10:31

Rozhodně ho kvůli tomu nepřestanu jíst.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
12. 10. 2023 09:30

Jak to delaj japonci kdyz zerou po tisice let syrove ryby?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
12. 10. 2023 08:32

Mám ryby rád pěkně opečené na másle s kmínem. Syrové? Ne, díky

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor