Každodenní konzumace česneku a cibule může zásadně snížit riziko rozvoje rakoviny prsu

Názory k článku

dolph1888  |  25. 09. 2019 08:57  |  Microsoft Windows 10 Firefox 70.0

Jím denně skoro celý dospělý život, cibule a česnek nejsou přínosem pouze pro ženy (maličko diskriminující studie - zjištění!) to ví každý člověk, který má příbuzné na vesnici. Ti lidé vědí moc, česnek (čerstvý, český) posiluje odolnost organismu (tedy i proti nádorovým onemocněním, speciálně v kombinaci s citrónem - BIO!), cibule má účinky antibakteriální. Mám rád dobré domácí bramboráky (hodně brambor i česneku, žádné šizené u stánků), vynikající je králík na česneku, jehněčí je též luxusní, cibule se zase musí dávat hodně do guláše z roštěné (vynikající také z telecího), dáte 3 kg masa, musíte dát 3 kg cibule (ano klidně 3, část jde do vývaru a já nerad vařím pro sebe), jinak to nejde. Těch jídel je samozřejmě strašně moc, ale hlavní je nevyhýbat se těmto rostlinám jen proto, že pak holt budu víc „foukat” (zelení odpustí - jde o skleníkový plyn ) na dechu se to bohužel také podepíše, takže „líbačka” nebo obchodní jednání až později, případně pořádně vystříkat ústa. Znám lidi, co si kupují česnek v tabletkách (vyzkoušel jsem jednou a bylo mi špatně od žaludku = nikdy více), přitom se už všude píše, že tělu takový způsob podání nic nepřináší.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
franta321  |  25. 09. 2019 09:12  |  Microsoft Windows 7 Firefox 60.0

Tak to si dám večer tlačenku a k tomu topinky. V rámci prevence

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2019 15:03 | Microsoft Windows 10 Chrome 77.0.3865.90

Vypij denně litr mlíčka, bude ti stát jako svíčka!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor