T-Mobile | Vodafone | Připojení k internetu

Konečně i Češi mají neomezený mobilní internet. Opatrně a s haldou omezení

Vodafone to zpackal. Zákulisní informace říkají, že svoji nabídku neomezeného mobilního internetu měl hotovou už před měsícem, ale s odvážným krokem váhal tak dlouho, až ho T-Mobile v pondělí předběhl.

T-Mobile má jen dva měsíce dlouhou akci, ale její podmínky jsou křišťálově jednoduché a hlavně – neomezený mobilní internet dá svým zákazníkům zdarma. Operátor slibuje, že na podzim naváže trvalou nabídkou.

Vodafone se rozhoupal ve čtvrtek, ukázal složité a zmatené tabulky s tučně zvýrazněnými čísly, která nemají mnoho společného s realitou. Hlavními problémy je omezení rychlosti připojení na 5 Mbit/s a fakt, že jednotlivec si „neomezený“ internet nepořídí. Zákazníci musí být nejméně dva a ještě si musí platit pevný internet na doma.

Vzpomínáte na doby, kdy se Vodafone vymezoval proti složitým nabídkám a smál se „reklamštině“ konkurenčních operátorů? Kde jsou ty časy...

Přes všechny komplikace lze tento týden označit za vývoj správným směrem. Nechme se překvapit, jak odpoví O2 a jak bude vypadat standardní nabídka T-Mobilu na podzim.

Diskuze (22) Další článek: Amazon si pořídil dalších 15 nákladních letadel. Aby balík dorazil do druhého dne

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,