Lamborghini už je i křeslo. Umí masírovat celé tělo, měří EKG a stojí milion [CES]

Společnost Lamborghini je známá hlavně z oblasti superrychlých automobilů s jasně odlišitelným designem, ale vyrábí i další luxusní produkty. Tentokrát svou značku propůjčila výrobci luxusních masážních křesel - Bodyfriend, které se postaral o nový model, jež nechyběl na letošním veletrhu CES.

Lamborghini Bodyfriend je obří „křeslo“, které pojme úplně celé tělo, včetně hlavy, nohou a rukou. Všechny části těla jsou doslova obklopené vnitřkem křesla. Externí design a konstrukce vychází z modelu Aventador, což je dobře vidět na fotografiích.

Masáž celkového těla má samozřejmě mnoho nastavení, včetně délky a intenzity a můžete si k tomu dopřát i hudbu s prostorovým 5.1 efektem. Dle zkušeností se po takové masáži opravdu cítíte jako „znovuzrození“. Ostatně to by se dalo říci po každé kvalitní lidské masáži, v tomto případě jde ale o stroj, který můžete mít stále doma.

Jeho cena je ale stejně vysoká, jako u automobilů značky Lamborghini. Koncová cena je totiž stanovena na 30 tisíc dolarů, což je v přepočtu přes 840 tisíc korun.

Diskuze (1) Další článek: Šéf Nvidie kritizuje Radeon VII, Free Sync i prezentaci AMD na letošním CESu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,