Lego v červnu: Záplava novinek a kladenské Lamborghini v životní velikosti

Novinky

Uplynulý měsíc byl na novinky výživný, představeny byly skoro všechny zbývající nové stavebnice na druhé pololetí. V galerii níže jsem vypíchnul ty určené dospělým, úplně všechny nové sety najdete na mém blogu.

Klepněte pro větší obrázek
76178: Redakce Daily Bugle (3 770 dílků, 7 999 Kč)
Klepněte pro větší obrázek
40516: Každý je úžasný (346 dílků, 899 Kč)
Klepněte pro větší obrázek
10292: Byty ze seriálu Přátelé (2 048 dílků, 4 099 Kč)
Klepněte pro větší obrázek
31203: Mapa světa (11 695 dílků, 6 599 Kč)

Mým favoritem je Redakce Daily Bugle. Ne že bych byl až takovým fanouškem Spider Mana, ale když z budovy odstraníte všechny komiksové prvky, dostanete docela pěkný mrakodrap. Ten můžete dokonce propojit s modulárními budovami a přidat tak do svého Lego města zase trošku jiný styl architektury.


Autor článku provozuje blog Matyho kostky, na který pravidelně přidává zajímavosti, návody a inspiraci ze světa kostek Lego.

Zajímavou novinkou je stavebnice Každý je úžasný, která dle Lego Group vzdává hold pozitivnímu přístupu a laskavosti v rodinách, komunitách a na celém světě. Set obsahuje 11 monochromatických figurek, což z něj udělalo jednu z aktuálně nejvyhledávanějších stavebnic mezi AFOLy. Je to totiž vůbec poprvé, co tyto figurky můžete tak snadno sehnat – dříve jste si museli jednotlivé dílky dokupovat zvlášť a figurky z nich postupně skládat.

Diskuze (3) Další článek: ELONOVINKY: První fáze internetové konstelace Starlink je hotová, SpaceX ale nezpomaluje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,