Microsoft | Aktualizace | Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator 2020 se dočkal první opravy. Řeší problémy s instalací a spuštěním hry

18. srpna byly zahájeny prodeje patrně nejlepšího leteckého simulátoru současnosti – Microsoft Flight Simulator 2020. Bohužel část hráčů se místo poletování nad povrchem virtuální zeměkoule potýkala s problémy s instalací a spuštěním hry. Server Windows Report informuje, že Microsoft vydal záplatu, která by potíže měla vyřešit.

Počet hráčů, kterým nový Flight Simulator nešel nainstalovat nebo spustit, se dle odhadů pohyboval v řádech tisíců. Vývojáři minulý týden reagovali a slíbili vydání opravy. Ta byla nakonec uvolněna ve čtvrtek 3. září a lze ji stáhnout z oficiálních stránek hry.

Opravený Flight Simulator

Hned v úvodu je vhodné podotknout, že aktualizace obsahuje pouze opravy nahlášených chyb. Nepřináší tedy žádný nový obsah ani vylepšení. Řeší například situaci, kdy se instalační proces zastavil během rozbalování balíčků či došlo k jeho přerušení z důvodu, že místní uživatelský účet obsahoval znaky jiné než ASCII.

Opravena byla prázdná přihlašovací obrazovka, která se občas ukazovala, a padání aplikace, jež následovalo po odpojení různých periferií. Další opravy proběhly v rámci správce obsahu, kde by se již neměly objevovat odstraněné balíčky a nebude docházet k zasekávání načítání v režimu offline.

V nákupech v rámci aplikace bude po instalaci opravy zobrazovaná správná měna. Vyřešeny byly také další drobné problémy se stabilitou a výkonem Flight Simulatoru. V případě selhání instalace vývojáři doporučují odinstalovat všechny instance hry a poté provést kompletní čistou instalaci. Další informace najdete v poznámkách k aktualizaci.

DynamicWeather_1.jpgDayandNight_1.jpgMicrosoft-Flight-Simulator-Screenshot-2020.07.07-11.29.33.90.png
Desert-16-scaled.jpgFlightSimulator_FOebusc6Qx.jpg
Váš názor Další článek: Intel má nové logo. Nejen na procesorech

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,