Microsoft | Microsoft Store | Evropa

Microsoft otevře svůj první evropský kamenný obchod. Bude mít tři patra a 2000 čtverečních metrů

Microsoft oznámil, že 11. července otevře v Londýně svůj první kamenný obchod v Evropě. Zákazníci ho najdou na náměstí Oxford Circus, na křižovatce ulic Regent Street a Oxford Street, kde sídlí mnoho prodejen významných světových značek.

Své produkty a výrobky bude nabízet na ploše větší než 2000 metrů čtverečních ve třech patrech. Váhající zákazníci pak jistě ocení fakt, že nedaleko – o pouhých sto metrů dál do ulice Regent Street – se nachází i prodejna Apple Store.

V obchodě se nebude jen prodávat

Microsoft hodlá prostory využít nejen k prodeji, ale chce v nich nabídnout také interaktivní zóny s video stěnami, komunitní divadlo a pořádat bezplatné celoroční workshopy či vzdělávací akce. Zákazníkům bude na místě k dispozici technická podpora Answer Desk, na kterou se budou moci obrátit se svými problémy.

Na prodejně si bude možné prohlédnout a vyzkoušet hardwarová zařízení, jako jsou herní konzole Xbox, notebooky Surface, brýle pro virtuální realitu HoloLens a další produkty nejen z dílky redmondské firmy. Zvědavci tak na vlastní oči budou moci otestovat a zažít nejnovější technologie, produkty a služby od Microsoftu i jeho partnerů.

Stovka zaměstnanců k vašim službám

„Tento obchod je navržen tak, aby navázal spojení s místní komunitou, zákazníky a firmami a představuje jedinečný způsob, jak naplnit naše poslání posílit každého člověka a organizaci na světě, aby dosáhl lepších výsledků.“ uvádí firma na blogu.

Microsoft pracuje na otevření obchodu v Londýně už mnoho let. Z inzerátů s nabídkou pracovních pozic a dalších zpráv vyplývá, že najal pro svou prodejnu více než stovku zaměstnanců.

Diskuze (13) Další článek: AverMedia umí externím boxem zaznamenávat hry až ve 240 FPS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,