Arctia
10. 11. 2019 • 19:44

Ono to nezni moc vedecky, ale nejake to gravitacni "samomichani" a usazovani, ktere ve vine probiha uz od zacatku kvaseni, bude pro vysledek celkem dost zasadni...

Názor byl 1× upraven, naposled 10. 11. 2019 23:50

Paulo Batis (paulobatistutta)
Paulo Batis (paulobatistutta)
10. 11. 2019 • 16:52

Trest pro Rusy. Rok tam odmítnou létat. Víno nedostupné v trezoru, to by Rusa zabilo.😀

Adam Vágner
10. 11. 2019 • 11:27

No jen aby jim z toho nevypadl závěr: „Experiment nebylo možno dokončit, neboť víno ve stavu bez tíže vaporizuje a z lahve se vytrácí.“Ale tak jak jinak byste chtěli zdůvodnit, že na ISS posíláte za třicet tisíc dolarů dvanáct flašek vína. 😀

Názor byl 1× upraven, naposled 10. 11. 2019 11:34

vilik
10. 11. 2019 • 8:39

No, a jak se pozná zralé víno? 😀

dušan  rajninec (alter012)
10. 11. 2019 • 8:02

Nejako rýchlo sa im minuli témy na seriozny výskum , tak sa prejde na náhradný program , bádanie o 3,14čovinách ?

Anonymizovaný
9. 11. 2019 • 22:33

... tak to je jen příprava na můj 12-ti denní pobyt ... 😀

dolph1888
dolph1888
9. 11. 2019 • 21:04

Být tam já, žádné víno se zpět k porovnání na Zem nevrátí (tímto nápojem neplýtvám a museli by mi ho vyrvat z mých studených, mrtvých rukou), jo a mohli by si pro mě klidně dojít, jednou by mi pobyt na ISS stačil už z důvodu obdržené radiační dávky, úbytku svalové hmoty a ztenčení podkožní hmoty. 🙂

Určitě si přečtěte

Články odjinud