Testy | Články z Computeru | Bluetooth | Sluchátka

Náhlavní bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku: Výsledky velkého srovnávacího testu

  • Otestovali jsme 10 náhlavních sluchátek s ANC
  • Velká srovnávací tabulka + slovní hodnocení každého modelu
  • Ani vyšší cena není zárukou bezchybného zvuku

Velký srovnávací test jsme tentokrát věnovali bezdrátovým sluchátkům s aktivním potlačením hluku, a to z cenové kategorie kolem deseti tisíc korun. V té je totiž hodně nabito a každý renomovaný výrobce sluchátek zde má své zastoupení. 

Zjišťovali jsme, zda jsou rozdíly mezi sluchátky za osm či dvanáct tisíc korun, nebo už je v této kategorii vše vyrovnáno a záleží víceméně jen na drobnostech. Rozdíly byly kupodivu mnohdy znatelné. Podívejte se proto pozorně na naše hodnocení, ať už formou velkých srovnávacích tabulek v galerii výše (vidí jen předplatitelé Živě Premium) nebo v podrobném slovním hodnocení každého modelu dále v článku. 

Pokud se chcete seznámit s problematikou bezdrátových sluchátek, dozvědět se něco o kodecích a aktuálních trendech, doporučujeme náš předchozí článek, který vás do tématu hluboce zasvětí a prozradí i to, jak jsme sluchátka testovali. 

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Diskuze (2) Další článek: Intel má problém se 7nm výrobou. Nové procesory si proto nechá vyrábět u TSMC, aby nenabral další zpoždění

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,