intelmerom
21. 5. 2025 • 13:23

Niečo o pive tam nemáte? Najlepšie tak 12 chladená😁

BOROCOMP
21. 5. 2025 • 12:57

V ČR se za čokoládu prodává směs chemikálií a emulgovaného stabilizovaného řepkového tuku a cukru s minimálním množstvím kakaa a kakaového másla což zdravé rozhodně NENÍ. Flavonoidy v kvalitní čokoládě, čaji a víně jsou tělu prospěšné, ale u nás spíše dostupné jen v DETRALEXU. ..

Petr Vojvo
21. 5. 2025 • 12:49

A to není vůbec špatné zjištění. Jdu si dát tabulku čoko pro zdraví... 😉 A zapít pejgi čajem.

Názor byl 1× upraven, naposled 21. 5. 2025 12:52

peter.mlich
peter.mlich
21. 5. 2025 • 10:45

Problem je, ze treba v Opave nekoupite kvalitni jablka vubec. Hnijici, plesnive, nezrale zelene, potlucene, tech je tu furu za 80 kc :) Zrale nesmi mit ani kousek zeleny, ze? zelene uz proste nedozraji. Ano, zezloutnou, ale neziskaji cukernatost. To same vetsina hroznu :)

Jozef Lenin
21. 5. 2025 • 10:11

Pisu zene do nakupniho seznamu - 160 tabulek 80% cokolady...

Oldřich Khur
Oldřich Khur
21. 5. 2025 • 9:04

"Zoceluje cévy". Ty nadpisy vymýšlí psychicky nemocní lidé.

Net.Xtreme
21. 5. 2025 • 8:28

56g opravdu hořké čokolády je hodně… ale pár šálků zeleného čaje se dá zvládnout.

Lord Owl
21. 5. 2025 • 8:06

Ale musí se jednat o čokoládu s obsahem kakaa, ne ty laciné marketové tukové náhražky česko-francouzské výroby...

lojzik76
21. 5. 2025 • 8:01

"Průměrná denní dávka ve studiích odpovídala zhruba 56 gramům čokolády"
"Zařadit do jídelníčku pravidelně menší množství kvalitní hořké čokolády"až doteď jsem teda konzumaci půl malé tabulky denně za menší množství nepovažoval, dobré vědět.

Určitě si přečtěte

Články odjinud