Libí se mi to a asi by mě i bavilo pozorovat, jak to roste, ale maximálně tak za třetinovou cenu.
jako hezký dárek by to bylo zajímavý, ale za ty prachy je to fakt blbost
Tak než chytrý skleník si radši koupím houbovou "zahrádku" za cenu 100,- až 300,- Kč (hlíva, korálovec, žampiony, shiitake, penízovka sametonohá, atd... výběr je velký) 15 litrů substrátu je za cca 150,- Kč. To proti tomuhle nesmyslu je skoro zadarmo - ovšem ale neovládá se to pomocí aplikace. :)
Kup si kup si🤦🏿
Mám houby rád dříve jsem je jedl častěji, ale když mi mykolog (známý) vyprávěl co vše houba dělá v těle. Těžká na trávení, prakticky si vezme zpět všechnu energii, kterou obsahuje. Sám je prý jí max. 2x do roka což se přiznám trochu překračuji, ale omezil jsem je pouze pod maso, omáčky. Minimálně už smaženici nebo jídla, kde je jejich obsah opravdu vysoký. Svým komentářem jemně naznačuji, že se odmítám trápit nějakými „skleníky” a ještě za to utrácet €.
Nekerá zelenina je take energeticke záporná, skrz vláknino na keró mosi vedat ledsky tělo energijo, abe jo dostalo z těla, tim se převáži zéskaná energija z cokru a toku. Duležity je to že člověk zéská vitamine a dovico, kery be o energeticke bohatéch nezéskal. O hob je špiš problém f tem, že dobře nasávajó těžky kove apod. néenom f těle, ale aji lese.
No zrovna v době kdy je problém spíš přemíra energie, protože cukr je až moc snadno dostupný, tak bych energetickou bilanci hub spíš považoval za velké plus 🙂 Rozhodně ne mínus 🙂
Jestli máš houby rád, najdi si jiného mykologa 😁
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.