Petr Ježek
12. 2. 2025 • 8:21

Je to ještě rýže? Co neobsahuje, víme, ale co obsahuje to ne. Proč je asi takový zájem o reprodukci starých osiv a starých odrůd? Že by byly přirozeně odolné a plné zdravých živin nejen pro nás?

Vasho trax
Vasho trax
10. 2. 2025 • 20:52

Konecne ryzi zakazali prdiet 😃

Radek Panchartek
9. 2. 2025 • 11:53

...a při pravidelné konzumaci vám na zádech naroste třetí a děti budou chodit pozadu ;)

CC of blue
8. 2. 2025 • 23:06

To víme už dávno, že etanol snižuje emise!

Jarda V
Jarda V
8. 2. 2025 • 18:56

To je teda blábol. Tyhle články o revolučních potravinách začínají připomínat články o revolučních akumulátorech do mobilů. O těch už čtu 15 let. Reálně oteplování planety moc lidí nezajímá. Na oko se budou tvářit, jak je to špatně, ale svého pohodlného života se už nikdy nevzdají. Furt se bude řešit nějaký metan ... tam ať se ti kompetentní jedou podívat do Číny jak vypadá znečištění v praxi. Na voru z PET lahví vylovených z moře samozřejmě.

Libor Žák
8. 2. 2025 • 18:40

Určitě to je ale GMO. To je dilema, to je dilema.

zelenymungo
8. 2. 2025 • 18:00

nejvyšší čas, já totiž poslední dobou produkuju metan za tři

Pavel Krasensky
Pavel Krasensky
8. 2. 2025 • 17:51

Pokud tato rýže zvedne výnosy, tak nemusí zemědělce přesvědčovat. HELF by asi bylo lepší než LFHE.

Určitě si přečtěte

Články odjinud