Roman Langer (RomanL)
25. 6. 2024 • 11:48

Už zase? Neříkejte! 😀

Masunta osvícený
30. 12. 2022 • 15:51

Chlór ve vodovodní vodě reaguje se složkami potravy a vytváří i jedovaté chemikálie. Všechny žampiony obsahují mutagenní a karcinogenní látky. Zplodiny ze zapálené parafínové svíčky jsou jedovaté. Jablka jsou v průměru 20krát postřikována. Když je neoloupete, konzumujete jedy. Tyto nejde vymýt ani za pomoci octa.
Tedy - stále jsme pod vlivem škodlivin.

Pepe28
4. 9. 2022 • 12:02

Studie je k ničemu. A naštěstí to v článku je napsané. Nebyly totiž zohledněny faktory s vyšší vahou... jako je expozice slunečnímu záření a typ kůže. Děkuji za hezký obsah, ale ten bulvární titulek je fakt zbytečný...

coffincze
25. 7. 2022 • 13:05

Není to třeba tak, že ti co mají vyšší konzumaci ryb, jsou z 80 procent rybáři, co více tráví času na slunci?

JaTach
20. 6. 2022 • 16:50

To já si raději dávám každý den dávku Omega3. Dostalo mi to cholesterol do normálu bez nutnosti statinů. Cholesterol je prevít, to může být nic, nic, nic a pak najednou infarkt a smrt. Kecy o tom, že je to výživou a pohybem jsou blbost. Má to sice vliv, ale poměrně malý, zásadní vliv má genetika. Mírně zvýšené riziko melanomu zase tolik nevadí. To se nestane ze dne na den, dá se to kontrolovat a problémům předejít.

Searss
17. 6. 2022 • 8:34

Chtělo by to spíš seznam věcí, z kterých není rakovina

jirkajiri
16. 6. 2022 • 17:41

Běloši bydlící u vody častěji jí ryby a častěji se i spálí u vody ze slunce a dostanou rakovinu kůže. Černoši ani hispánci se z důvodu tmavší kůže nespálí, ale zase se v jejich kůži v našich zeměpisných šířkách vytvoří málo vitamínu D, takže sice nedostanou rakovinu kůže, ale z nedostatku vitamínu D dostanou rakovinu jater, prostaty nebo další druhy rakoviny nebo dostanou infarkt. Každopádně se černoši v USA dožívají asi o 8 let méně než běloši.

Jan K
15. 6. 2022 • 22:08

Jen jestli by to nemohlo být tak, že lidé, kteří konzumují hodně ryb, bydlí hned u moře... a mají mhohem víc jasných slunečných dnů. Ale předpokládám, že americké vědce by taková trivialita samozřejmě hned napadla a postarali by se, aby to nemělo žádný vliv na výsledky.

Richard Vacek
15. 6. 2022 • 11:13

Prostě mezi těmi, kteří jedí více ryb, je více rybářů a ti se pohybují delší dobu na slunci. Navíc mácháním se ve vodě si smývají ochranný filtr z pokožky.

panrt
panrt
14. 6. 2022 • 22:42

Nedivím se, jejich moře je plné radioaktivního odpadu a sraček že splašek a jaderneho odpadu.. V Asii jedí ryby běžně a víc než USSA a nemá žádné problémy, jen USSA má vždy se vším problém ale nemají jest sračky typu MC, KFC, fasfoody atd.. Vždyť USA je nejvyžranější národ.

Jozef Remen
Jozef Remen
14. 6. 2022 • 9:08

„Sami vědci upozorňují, že ve své studii nezohlednili některé rizikové faktory, jako je počet znamének, barva vlasů, anamnéza silného spálení a chování související s vystavením slunci. Kromě toho byl denní příjem ryb u účastníků vypočítán na začátku výzkumu a mohl se v průběhu 15 let, kdy byli účastníci sledováni a hodnoceni, změnit.“Takze cela studia je na prd a stoji na vode. Pretoze nezobrat do uvahy tieto absolutne klucove faktory je ako keby som povedal, ze Tesla ma dojazd 2000 km a viac, ale iba ked stoji a motor je vypnuty.

nous
14. 6. 2022 • 8:45

- řiďme se modernim pravidlem dnesni doby
Když mi chutná, je mi všechno putna! 😎

jirik66
14. 6. 2022 • 8:04

Všechny sajrajty se vypouští do moří a oceánů, buď přímo nebo přes vodní toky. Samozřejmě třeba v takové Evropě je to přísně hlídané, tak se výroba přesune někam do Asie kde se odpad z továren vypouští bez čištění a to je samozřejmě levnější. Vždyť o peníze jde hlavně, ne? No, máme co jsme chtěli.

Určitě si přečtěte

Články odjinud