Časopis Computer

Do nového Computeru jsme připravili jedinečný megatest 18 grafických karet

  • Jak organizovat data v počítači a jak ovládnout vyhledávání
  • Megatest grafických karet
  • Vylepšete zvuk TV: test sedmi soundbarů

Zářijové číslo Computeru přináší srovnávací megatest 18 grafických karet, který pokrývá všechny herní grafické karty od RX 570 do RTX 2080 Ti. Do testu jsme zařadili pro zajímavost i Nvidii GTX 970, která patřila před čtyřmi lety do vyšší střední třídy. Snadno si tak porovnáte, kolik výkonu navíc získáte při dnešním upgradu.

Výrobci televizorů chtějí uchvátit především útlým profilem, to však jde proti kvalitnímu zvuku, který zkrátka potřebuje objem. Špatný zvuk však lze snadno a elegantně zlepšit soundbarem: otestovali jsme 7 modelů od dvou do desíti tisíc a víme, že i ten nejlevnější model zásadně posune kvalitu zvuku. Navíc zastoupí domácí mikrosystém, díky bluetooth jej propojíte se svým mobilem.

Objednejte si Computer na iKiosek.cz, zaplaťte pohodlně kartou a výtisk máte do dvou dnů ve své schránce.

001.jpg

Předplaťte si Computer a získejte slevu

Při objednání papírového předplatného získáte hned dvě vydání za rok zdarma. Časopis vám dorazí o dva dny dříve až do vaší schránky. Noví předplatitelé navíc získají 30% slevu ve srovnání s nákupem na stáncích.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Váš názor Další článek: ELONOVINKY: Starhopper má za sebou úspěšný let, byl ale jeho poslední

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,