Nvidia | GeForce Now | Streamované hraní

Nvidia vyprodala sloty pro GeForce Now. Pro více hráčů nemá prostor

Cloudová herní služba od Nvidie s názvem GeForce Now odstartovala v únoru a od té doby se sice potýká s problémy, ale zároveň i se zájmem hráčů. Aktuálně firma „vyprodala“ všechny dostupné sloty pro platící hráče.

V aktuální době se zvýšeným zájmem potýká většina online služeb – ať už firemní komunikátory, tak různé video platformy či hráčská doupata, jako je Steam či právě GeForce Now. Zájem je zde dokonce tak velký, že Nvidia „vyprodala“ placené sloty v rámci Founders edice.

Celá služba umožňuje vzdálené streamované hraní zadarmo s tím, že hry musíte mít zakoupené skrze Steam, Uplay či jiný podporovaný obchod. Díky tomu lze i na nevýkonném notebooku hrát velké náročné hry. Zároveň ale Nvidia umožňuje pořídit si předplatné, které zaručí přednostní přístup ke hraní – neplatící hráči totiž mohou na volný slot čekat i několik minut. K zajištění přednostního přístupu je ale nutné rezervovat pro hráče hardware, který nyní firma vyprodala v Evropě a očekává, že v Severní Americe se tak stane záhy.

Zájem hráčů tak neopadá ani po odchodu některých vydavatelů z platformy. Odešla přitom i velká jména – své hry stáhl Blizzard i Bethesda, zároveň ale službě vyjádřil podporu obchod Epic.

Jak funguje GeForce Now na obyčejném notebooku?

Zdroj: TechRadar

Diskuze (13) Další článek: Terapeuti spustili web Delamcomuzu.cz. Pomohou přes Skype s depkou

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,