Oblíbené přírodní sladidlo xylitol může o třetinu zvyšovat riziko infarktu a mrtvice

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 8

Názory k článku

10. 06. 2024 08:32

Nakonec se vsichni stejne vrati k normalnimu cukru

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
09. 06. 2024 00:16

Ak je riziko infakrtu napr. 0.001%, tak ani jeho zvysenie o tretinu nie je ziaden zasadny problem. Ak nie je uvedeny zaklad, tazko posudzovat dopad po zvyseni.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
08. 06. 2024 21:52

Mně přijde, že Kiliána přijali do redakce bez jakékoliv kontroly ... a teď mu nechávají naprosto volnou ruku, aniž by to po něm kdokoliv četl. A pak se ty jeho připos*ané s*ačky valí na čtenáře bez jakékoliv kontroly.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
08. 06. 2024 20:50

Stoho viplívá že škodí všecko sintetickí no jak jeto s přírody tak jeto zdraví no tový každý no stačí mýt mozek žejo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor