Odborníci varují: kuřáci jsou možná odolnější proti COVID-19, nelze ale pomíjet další rizika

Názory k článku

Veolw  |  13. 05. 2020 09:55  |  Microsoft Windows 10 Chrome 81.0.4044.138

Hned jsem si objednal tri kartony marsek a jdu je vykourit

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
intago  |  13. 05. 2020 11:30  |  Microsoft Windows 7 Firefox 76.0

Zajímavé, ale daleko zajímavější je, proč se tu infekce už nešíří? Nemáme imunitu, ani léky ani vakcínu, karanténa je uvolnováním už pryč.
Co nás tedy chrání? Zmutovanej vir už není virulentní?
Všude vlítně, zkope všecky a pak zmizí. Podobně jako chřipka ale prý jak chřipka není, nechápu
Někde ale zesiluje, jinde ne, divné, celé je to divné viz rozdíly NDR - NSR. Celý bývalý východní blok má malou úmrtnost, zásluha komoušů a jejich očkování?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (6)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
13. 05. 2020 15:21 | Microsoft Windows 8.1 Firefox 76.0

Myslím, že tato hypotéza je blbost a humbuk dobře zaplacený tabákovým průmyslem.
Opak je pravdou. Byly zveřejněné studie, kde kuřáci měli 5krát více ACE a jsou tedy 5x více náchylní na těžší průběh nemoci. Jenže propagace tohoto názoru by znamenala konec pro Phildu Morrise.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor