Pitva: Skvělá True Wireless sluchátka Jabra Elite 85t mají zajímavé vnitřnosti

Skvělá sluchátka, která vypadají jako nová, protože jsou nová. Bohužel mají výrobní vadu – jedno sluchátko hraje výrazně tišeji. Takže jsem je musel „ekologicky“ zlikvidovat mini úhlovou bruskou.

Sluchátka Jabra Elite 85t jsem recenzoval v lednu a zapůsobila na mě tak silně, že jsem jim dal ocenění Palec časopisu Computer. Jde tedy o aktuální model, který se stále prodává za 5 990 Kč. Disponují aktivním potlačením hluku, mají zvýšenou odolnost vůči prachu i vodě a pouzdro podporuje bezdrátové dobíjení.

Tohle vše se při pitvě podařilo objevit. Elite 85t ale umí i upravit zvuk podle vytvořeného poslechového profilu, mají fantastické handsfree a také výborně hrají, ale to už se při rozborce objevit nedá. Každopádně byla tahle pitva velká zábava.

Nabíjecí pouzdro jde snadno

Sluchátka sestávají z nabíjecího pouzdra  1  a samotné dvojice sluchátek,  2  která jsem pro začátek vyjmul z nabíjecí krabičky. Do útrob nabíjecího pouzdra se dá dostat překvapivě snadno – stačí zapáčit a vypadne na vás gumová vložka,  3  do níž se sluchátka ukládají.

image.png

Po otočení jsou vidět magnety, které drží sluchátka v pouzdru.  4  A také magnet, který zajišťuje horní víko.  5  Pod vložkou je ukryta deska s elektronikou  6  a pod ní je ve spodní části krabičky přilepená baterie s kapacitou 770 mAh  7  a cívka pro Qi nabíjení.

image.png

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Váš názor Další článek: Spočítali jste úlohu, která byla v roce 1869 v přijímačkách na MIT? Výsledky, postupy řešení a výherci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,