Smarty.cz rozšiřuje nabídku produktů! Nově zde pořídíte i PC vybavení

Možná jste už osobně zaregistrovali jednu z největších letošních novinek na webu prodejce chytré elektroniky Smarty. Ano, jedná se o zcela novou kategorii zboží, které nově naleznete v nabídce.

Smarty bylo od svého začátku v roce 2012 specialistou hlavně na mobilní telefony a jejich příslušenství. Postupem času a s narůstajícím počtem obsloužených zákazníků rozšířil svůj sortiment o audio a video produkty, tablety a různé chytré vychytávky. Nyní zákazníkům přináší zcela novou kategorii: Počítače.

Nakupte a získejte slevu 2 000 Kč na další nákup

Novou kategorii produktů se Smarty rozhodlo otevřít ve velkém stylu, a proto si pro prvních 100 platících zákazníků, kteří si vyberou nějaký produkt v sekci Počítače, připravil slevové kódy, díky nimž mohou ušetřit 2 000 Kč při dalším nákupu v e-shopu.

Z důvodu omezeného počtu slevových kódů se nevyplatí s průzkumem nově spuštěné kategorie otálet. Pokud se zrovna poohlížíte po lepším PC nebo vhodném příslušenství, podívejte se, co všechno se v e-shopu nově objevilo. A že toho není vůbec málo: do nabídky byla nově zařazena spousta herních i kancelářských zařízení. Zákazníkům tak Smarty dokáže dodat nový PC přesně podle jejich požadavků na výkon.

V případě, že se stanete jedním ze 100 prvních zákazníků, kteří v kategorii Počítače nakoupí, můžete si v první polovině měsíce srpna vybrat zboží z téže sekce a uplatnit na něj získanou slevu.

Jaké produkty si tedy můžete nově vybrat?

V kategorii Počítače naleznete několik podkategorií, ve kterých jsou přehledně uspořádány jednotlivé produkty. Pojďme se podívat na výběr těch nejzajímavějších.

Myši pro hraní her i práci v kanceláři

Dlouhou pracovní dobu na počítači vám usnadní bezdrátová myš Logitech MX Master 2s, u které oceníte především její ergonomický tvar a bezproblémovou funkčnost na jakémkoliv povrchu. Tento kousek je vybaven pokročilými technologiemi, díky kterým dokážete například ovládat více zařízení najednou.

Patříte-li mezi uživatele, kteří si rádi zahrají nějakou tu hru, mohla by se vám zalíbit myš A4Tech Bloody A60 Core 3.

Klávesnice pro běžné i náročnější uživatele

Pro běžné používání si vystačíte s bezdrátovou klávesnicí Logitech K270 CZ s až 2letou výdrží baterie.

Pro hráče je tu potom produkt Logitech G513 Carbon GX Brown US. Jedná se o profesionální klávesnici s RGB podsvícením kláves a mimořádně dlouhou životností. Uživatelé zde ocení netradiční ergonomické řešení, které by mělo zabránit bolesti zápěstí při dlouhém používání bez přestávky.

Bez monitoru ani ránu

Z nabídky PC monitorů stojí za zmínku Dell E2420HS monitor 24" a Dell S3220DGF 32". Prvně jmenovaný kousek je vhodným vybavením pro kanceláře nebo školy. Zato druhý v pořadí je zajímavý především pro hráče díky svému prohnutí a vysoké obnovovací frekvenci.

Notebooky domů i do práce

Lenovo ThinkPad L13 Yoga je jako stvořený pro práci. Uživatelé ocení jeho zvýšenou odolnost proti vnějším vlivům –⁠ jako jsou vibrace nebo prach. Výdrž až 12,2 hodiny na jedno nabití vám umožní pohybovat se delší čas mimo místa kde by bylo možné notebook nabít.

Pro hráče si potom Smarty připravil HP Pavilion Gaming 17-cd0016nc, což je vysoce spolehlivý produkt s vylepšeným chlazením.

Spolehlivé PC

Nechcete v práci řešit, jak si poskládat PC sestavu? V tom případě je pro vás jasná volba Lenovo ThinkCentre M820z. Pro gamery je tu OMEN by HP Obelisk 875-1028nc.

Široká nabídka počítačů, na kterou se můžete spolehnout

Zavedení nové kategorie na Smarty.cz je skvělou příležitostí, jak si s výraznou slevou pořídit PC a jeho vybavení.

Další článek: Chrome 86 vydrží na baterii až o několik hodin déle. Testuje techniku, kterou používá Safari