T-Mobile | Mobility | Poskytovatelé internetu

T-Mobile chystá nové tarify. Od září nabídne neomezená mobilní data

T-Mobile od 1. září 2019 spustí novou generaci tarifů. Oznámil to na dnešní tiskové konferenci v Praze. Reaguje tím na zvýšenou poptávku zákazníků po mobilních datech a také na konkurenční nabídku Vodafonu, která od června obsahuje i neomezená mobilní data. Také T-Mobile tuto možnost nabídne a na rozdíl od Vodafonu bude mít méně omezení.

Základem nových tarifů T-Mobilu je kombinování datových a hlasových (+ SMS) služeb. Konečně tak dostane prostor i ten, kdo o jednu či druhou část služeb tolik nestojí, nebo mu postačuje minimum jednotek. Vrcholem nabídky je pak kompletně neomezený tarif s „nekonečno“ minutami, SMS a bez limitu FUP na mobilní data.

f4c774cf-7af8-4ded-939e-0fb87c675504
Dva nové neomezené tarify 

Dohromady vyjde neomezený tarif na 1 575 Kč. Levnější varianta za 1 275 Kč nabízí neomezených 50 GB při plné rychlosti, která síť v dané oblasti nabízí. Poté se aktivuje FUP a přenos zpomalí na 10 Mbit/s.

Oba tarify mají limit pro surfování v EU (40 GB, respektive 35 GB), přičemž ten dražší nabízí ještě 500MB datový balíček pro země mimo EU (Svět 1).

Diskuze (39) Další článek: Zuckerbergova Libra ještě neexistuje, už se o ní ale zajímá Evropská komise

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,