Tahle studie udělá Čechům radost. Jedno pivo denně zlepšuje střevní mikroflóru

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 5

Názory k článku

26. 06. 2022 09:29

Kedze studia obsahovla aj nealko pivo tak vsetci komentujuci o alkoholizme sa mozu ist hanbit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
26. 06. 2022 00:33

Kde vzali to jedno pivo denně? To, co se dnes čepuje, jsou jen sračky nasycené saponiny, aby to pěnilo. Pak je tam oxid uhličitý, aby se z toho říhalo, roztahovalo žaludek a způsobovalo reflux (reflux je pro alkoholiky smrtelný, řada alkoholiků se tak během spánku zadusila vlastními zvratky).
Jedno pivo denně už je alkoholismus. Dnes se přidává k tomu navíc výčepní lihovina. To je ten největší hnus. Takže dvanáctka nebo čtrnáctka má jen o něco více výčepní lihoviny v sobě a nealkoholické pivo je pouze bez přidané hodnoty této výčepní lihoviny .
Stejně tak "nealkoholické" pivo pro závisláky, kteří zrovna nesmí alkohol. Ti, co se alkoholu vyhýbají, nemají potřebu pít ani nealkoholické pivo. Navíc jakékoliv dnešní pivo je komerční, podléhající zákonům globalizace a tudíž chmel obsahují ve stopovém množství. Já dnešním pivům pejorativně říkám "homeopatické"
Nejsou žádné důkazy pro pravdivost této studie a lidé byli zdravější, když pivo ještě neexistovalo, na to jsou dokonce vědecké i nevědecké studie. Je stokrát dokázáno, že ten, kdo má zažívací problémy, jak se žaludkem, tak trávením, refluxem, kyselinami v krvi (... atd.), má pivo zakázáno. Pivo prý bylo zdravé na ledviny, ale od té doby, co obsahuje jen stopové množství chmelu, je dnes léčivý účinek piva na ledviny neměřitelný a zanedbatelný a navíc pro ledviny má pivo dnes účinek opačný - škodlivý.
Větší debilovinu jsem ještě nečetl. Jasně, "vědci" (hovnovědci) vymysleli "studii".
Hovno, hovno a ještě jednou hovno, že je pivo zdravé.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 06. 2022 14:10

No tak to je super... Já jsem zase vyzkoumal, že kulka do mozku má pozitivní psychologické a analgetické účinky, protože 98% respondentů už nic netrápilo ani nebolelo. U těch zbylých stačilo terapii aplikovat opakovaně a dosáhli stejného efektu. LOLAlkohol je toxin, který vážně poškozuje organismus, narušuje funkci mnoha orgánů, včetně mozku, i v malých dávkách narušuje paměť, kognitivní funkce, spánek a cirkadiánní rytmus, může způsobit nebo urychlit vznik rakoviny a bezpečná dávka u něj neexistuje.Doporučovat jej jako "prospěšný" nebo "zdravý" je jako z filmu "Děkujeme, že kouříte."
https://www.csfd.cz/film/206019-dekujeme-ze-k... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 06. 2022 20:28

Tyhle studie o výživě mají menší informační hodnotu než horoskop.
Funguje to asi takhle. Proběhne tisíc studií, ve stovce se najde korelace. V polovině z nich je korelace statistická chyba. Do vědeckých časopisů se dostane polovina, především těch zajímavějších, málokoho baví pořád číst o vyvážené pestré stravě. A do běžných médií se dostanou tak maximálně 3 nejzajímavější, téměř jistě statistické chyby nebo nesmyslné redukce bez širšího kontextu jako že potravina A desetkrát snižuje riziko infarktu (ale o tom, že dvacetkrát zvyšuje riziko mrtvice se pomlčí).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 06. 2022 17:42

To kelímek kefíru taky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor