Spekulace | Windows 11 | Windows 10

Windows 11? Microsoft pozastavil testovací verze, nechce si zkazit překvapení

Již 24. června by měl Microsoft ukázat budoucnost Windows. A to, co vypadalo jako běžná větší aktualizace systému, se začíná tvářit jako mnohem větší událost. Firma dokonce pozastavila vydávání testovacích beta verzí, aby novinky neunikly dříve.

V několika posledních týdnech Microsoft vydával nová sestavení pro uživatele programu Windows Insider, nenesly ale žádné velké vizuální změny. Úpravy se děly spíše na pozadí a firma si testovala i šíření aktualizací, aby se připravila na nadcházející verze. To bude ostatně pokračovat i nadále, žádné další změny se ale mezi uživatele zatím nedostanou.

Microsoft si totiž chce chystané novinky zachovat jako překvapení. Co konkrétně chystá, se dozvíme buď z úniků, nebo až onoho 24. června. A co to bude? Šušká se o největší změně za poslední roky – nástupu Windows 11. Naznačují to nejen velké tajnosti okolo aktualizace, ale i samotná upoutávka na červnovou událost – stín okna, který by měl spíše vytvořit matici ze čtverců, vytváří dvě čáry až nápadně připomínající číslo 11. Ostatně, podívejte se sami:

Velká otázka tak tedy je, zda se bude jednat o větší aktualizaci Desítek, nebo přejdeme na Jedenáctky i přestože Microsoft kdysi řekl, že Windows 10 budou poslední verzí Windows. Tak jako tak bychom se měli dočkat nového vzhledu, přepracovaného Microsoft Store a dalších novinek, které měly přijít do již zrušených Windows 10X. Tento rok to vypadá, že bude pro svět Windows opravdu zajímavý.

Zdroj: TechRadar

Diskuze (71) Další článek: Oko, do duše okno: Velikost zornice prozrazuje úroveň inteligence

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,