iPhone | Mobilní telefon | Mobility

Z iPhonu můžete udělat kultovního Game Boye. Stačí k tomu kryt Wanle

Pokud jste pamětníci starého Game boye a z nostalgie byste si občas rádi zahráli některé z tehdejších her, pak by se vám mohl zalíbit nápad od Wanle. Jde totiž o kryt pro iPhone, který vám bude suplovat i kapesní konzoli. Jenže pozor! Nebude k tomu využívat displej ani baterii iPhonu.

Kryt vypadá jako kultovní Game Boy, má stejný design, ovládací kříž, tlačítka pro zapnutí, ovládání hry a samozřejmě i monochromatický displej. Kryt je vyroben z tvrdého plastu, vejde se na iPhone 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus a X a má zdířku pro kamerku, dokáže však dobře ochránit proti poškrábání i pádu.

Nejedná se tedy o emulátor, který by běžel v iOS, ale o zcela samostatnou jednotku, která se na iPhone jen nacvakne. Díky tomu můžete nosit konzoli stále se sebou hrát, aniž byste u toho vytěžovali telefon. Limity to ovšem přináší v poštu her, předinstalováno je 10 kultovních hříček, jako je Tetris, Tank, Frogger a další.

Možná si říkáte, jaký smysl má herní kryt na telefonu, kam si můžete bez problémů stáhnout spoustu moderních her. Je ale jasné, že tu jde především o dílo nostalgickou stylovku. Na oficiálních stránkách vás kryt v akci vyjde na necelých 700 Kč, dá se však najít např. i na Amazonu. Vyrábí se v bílé a černé.

Diskuze (5) Další článek: Nové grafiky od AMD přijdou ještě tento rok. Bude to ale jen lehký upgrade stávajících Radeonů RX 500

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,